Program: Luni - Sâmbătă 10:00 - 20:30


Pensule pentru manichiura | Pensula ovala, dreapta, ombre.

Pentru obținerea unei manichiuri de calitate, fiecare stilist profesionist cunoaște importanța alegerii pensulei potrivite.

Pentru o manichiură cu gel și acril, o pensula bună este extrem de importanta pentru a obține efectul dorit, într-un mod rapid și ușor. Trebui să aibă peri de bună calitate, tăiați într-un mod precis și compact.

Pensulele pentru manichiură acrilică au un capăt precis, ascuțit, care ajută la răspândirea produsului lângă cuticule și pe întreaga unghie. Cele mai populare sunt cele cu fire naturale.

Pensulele pentru manichiură cu gel au mai mult o formă de limbă. Ajută la răspândirea uniformă și precisă a gelului, indiferent dacă are o consistență groasă sau subțire.

Aceste perii pot fi realizate din diferite tipuri de peri (sintetici sau naturali) și pot fi disponibile într-o serie de dimensiuni (cele mai populare au o lățime cuprinsă între 4 și 8 mm).

Mixtmag va oferă o gama larga de pensule și va prezintă caracteristicile acestora, făcându-va alegerea pensulei potrivite o sarcină mai ușoară.


lei
lei
 

PREŢ 18,90 lei 

PREŢ 21,00 lei

 

PREŢ 4,00 lei

 

PREŢ 26,00 lei 

PREŢ 7,00 lei 

PREŢ 19,90 lei 

PREŢ 24,00 lei 

PREŢ 24,00 lei

 

PREŢ 20,90 leiZjkyNWE