Profită de Transport Gratuit !!!


Introducere » Geluri UV

Geluri pentru manichiura

banner prezentare gel manichiura magazin online mixtmag

PREZENTARE

Este deja cunoscut ca o manichiură bine pusă la punct reprezintă unul dintre atuurile unei femei. Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani.

De la zeci de forme și modele, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat. Avantajele acestui tip de manichiură sunt multiple, dar cel mai important este dat de rezistența.

Dacă o manichiură obișnuită va rezista o săptămână sau două, manichiura cu gel te va ține până la o lună, fără să fie nevoie să te ferești de treburile casnice sau să ai mereu grija unghiilor.

Un alt avantaj pe care îl au unghiile cu gel este uscarea rapidă și menținerea luciului. Culoarea și nuanța strălucitoare nu vor deveni fade în timp, fata de lacul de unghii normal, care își pierde strălucirea după câteva zile.

De asemenea, datorită versatilității oferite de manichiura cu gel, vei avea la dispoziție o mulțime de forme si modele din care să alegi, astfel că nu te vei plictisi niciodată !

Mixtmag iți pune la dispoziție toată gama de geluri pentru manichiura: color, construcție, 3 în 1, pictura, camuflaj, french.


CONTACT

Adresa: Bucuresti, Sector 6

Telefon: 0723.095.506

OWRhMWQ1Y