Program: Luni - Sâmbătă 10:00 - 20:30


* Conditii comerciale
Termeni si conditii

 

 

CONTRACTUL CU CLIENTII


Prezentul contract se incheie intre S.C. ALCOS EUROPROD S.R.L, societatea comerciala care administreaza site-ul www.mixtmag.ro si clientii sai (denumiti in continuare "utilizatori", "useri", "consumatori") si are ca obiect vanzarea de produse online prin intermediul site-ului.

Folosirea site-ului www.mixtmag.ro (denumit in continuare MixtMag) administrat de catre S.C. ALCOS EUROPROD S.R.L implica acceptarea termenilor si conditiilor acestui contract.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

MixtMag isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii sau de a face orice modificari pe site-ul www.mixtmag.ro fara o notificarea prealabila.

Orice modificare efectuata va aparea in sectiunea "Termeni si Conditii".

 

DURATA CONTRACTULUI


Contractul dintre MixtMag, administrat de SC ALCOS EUROPROD SRL si client incepe in momentul in care utilizatorul a trimis comanda efectuata pe site catre MixtMag, iar aceasta a confimat primirea comenzii prin email sau telefonic.

In cazul in care comanda s-a efectuat telefonic, MixtMag va trimite un email cu datele comenzii pe adresa clientului, iar in momentul in care clientul va confirma tot prin email comanda efectuata se considera inceput contractul.

Contractul se termina in momentul in care persoana care a efectuat comanda sau o alta parte terta indicata de client a intrat in posesia bunurilor comandate. De asemenea, se considera terminat contractul in momentul in care una dintre parti il reziliaza.

 

REZILIEREA CONTRACTULUI


Reziliarea contractului dintre consumator si MixtMag se poate face de catre consumator prin exercitarea drepturilor consumatorului, conform legislatiei in vigoare sau de catre MixtMag.

Reziliera contractului se face de catre MixtMag in urmatoarele conditii:

-s-a produs o eroare in momentul afisarii pretului si in descrierea produsului de pe site.

-produsele nu se afla in stoc si nu se mai fabrica.

-clientul a refuzat in trecut ridicarea comenzii confirmate.

-clientul si-a exercitat in trecut de mai multe ori dreptul de retragere.

-clientul a refuzat ridicarea comenzii din alte motive pentru care Mixtmag nu poate fi raspunzatoare.

-clientul nu a respectat "Termenii si Conditiile" site-ului www.mixtmag.ro.

In cazul in care contractul este reziliat de catre MixtMag dupa plata incasata de la client, acesta poate cere returnarea sumei incasate de SC ALCOS EUROPROD SRL, dar NU si alte despagubiri.

SC ALCOS EUROPROD SRL nu este responsabila pentru nelivrarea la timp a produselor sau pentru livrarea necorespunzatoare care revin in sarcina serviciului de curierat.

 

 

LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRETURI

 

Preturile produselor comercializate pe www.mixtmag.ro includ TVA, dar nu includ si costurile de livrare aferente, cu exceptia cazurilor in care am specificat pe site in mod expres acest lucru. In cazul in care unuia sau mai multor produse le sunt aplicate mai multe promotii in acelasi timp (discounturi, cadouri, pachete promotionale, etc.) SE APLICA O SINGURA PROMOTIE - CEA CU VALOAREA CEA MAI MARE in momentul achizitionarii de catre client a acestui / acestor produs(e).

 

LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU LIVRAREA PRODUSELOR

 

Livrarea produselor se face oriunde pe teritoriul Romaniei, conform contractului cu firma de curierat.

Pe langa sumele percepute de MixtMag pentru produsele comercializate, se solicita clientului plata unui tarif de livrare. Costul transportului este de 15 lei oriunde in Romania.

Comenzile in valoare mai mare de 350 RON beneficiaza de transport gratuit!

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.mixtmag.ro se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat DPD, in cel mult 72 de ore de la confirmarea si expedierea comenzii prin curier.

Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii. Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat, iar coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului ! In colet produsele vor fi insotite de factura fiscala.

In cazul in care doriti sa alegeti o alta firma de curierat sau o alta modalitate de livrare va rugam sa ne contactati telefonic sau pe mail.

www.mixtmag.ro nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa MixtMag, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un consultant de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

 

LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PLATA

 

Prin finalizarea si trimiterea unei comenzi pe site-ul www.mixtmag.ro, clientul se obliga sa plateasca contravaloarea produselor comadate si costurile de transport.

Conform Contractului cu clientii, plata produselor comandate pe site-ul www.mixtmag.ro se face prin ramburs, la data livrarii produselor de catre firma de curierat la adresa mentionata de dumneavoastra.

Plata se poate face si in avans, cu acordul dumneavostra. Ne rezervam dreptul de a solicita plata partiala sau totala in avans, indiferent de valoarea comenzii.

 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

 

Pentru a efectua o comanda pe site-ul www.mixtmag.ro orice persoana este obligata sa se inregistreze.

Inregistrarea pe site-ul www.mixtmag.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC ALCOS EURORPOD SRL.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, MixtMag are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului www.mixtmag.ro.

In acest sens, scopul colectarii acestor date este urmatorul: inregistrarea pe site, efectuarea comenzilor, informarea utilizatorului privind cursul comenzii, reclama, marketing, publicitate.

Cu acordul dumneavoastra MixtMag va poate trimite notificari, oferte speciale, mesaje, cupoate cadou prin email, posta, telefon.

Daca nu doriti sa furnizati date personale ale dumneavoastra, nu va inregistrati pe site! Dupa ce va inregistrati pe site-ul www.mixtmag.ro veti primi un e-mail de confirmare pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001 utilizatorul are urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor furnizate, dreptul de a cere stergerea datelor, dreptul de opozitie a prelucrarii datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

In aceste cazuri va rugam sa va adresati administratorului site-ului prin e-mail la nibo_surprix@yahoo.com

 

DREPTUL DE AUTOR SI ACCESUL LA INFORMATII PE SITE

 

Continutul site-ului www.mixtmag.ro cuprinde toate imaginile, textele, programele, comentariile, butoanele, simbolurile, baza de date a utilizatorilor si alte date si este proprietatea S.C. ALCOS EUROPROD S.R.L.

Integ continutul www.mixtmag.ro este protejat de legile privind dreptul de autor si proprietatea intelectuala si industriala.

Este interzisa modificarea, reproducerea, copierea, publicarea sau vanzarea integrala sau partiala a continutului www.mixtmag.ro fara acordul scris al administratorului site-ului, altfel aceste actiuni se vor pedepsi conform legilor in vigoare.

SC ALCOS EUROPROD SRL garanteaza utilizatorilor acces limitat la site-ul www.mixtmag.ro in scopul personal, dar nu si dreptul de a modifica, descarca, copia, vinde sau exploata continutul site-ului in scopuri comerciala sau alte scopuri fara acordul scris al administratorului site-ului.

 

LIMITAREA RESPONSABILITATII PRIVIND COMENTARIILE UTILIZATORILOR

 

Orice persoana ("user", "utilizator", "user inregistrat") care vrea sa adauge un comentariu, parere, opinie pe site-ul www.mixtmag.ro este obligat sa se inregistreze pe site si sa respecte "Termenii si conditiile" de utilizare a site-ului.

Orice persoana care isi creaza un cont pe site-ul www.mixtmag.ro isi asuma in totalitate responsabilitatea privind informatiile publicate pe site, inclusiv in sectiunea de "Comentarii" si are urmatoarele obligatii:

- Nu posteaza informatii sau materiale de orice fel pe site care incalca dreptul de autor sau de intimitate al altor persone fizice/juridice;

- Nu posteaz informatii care contin cuvinte obscene, defaimatoare, amenintatoare sau care aduc orice fel de prejudiciu site-ului www.mixtmag.ro sau altor persoane si entitati;

- Nu posteaza aceleasi cuvinte de mai multe ori, nu fac "spam" si nu fac publicitate

- Nu distribuie informatii care contin virusi sau nu distribuie virusi sub orice forma;

- Nu permite altor persoane sa le foloseasca datele de inregistrare pentru a posta pe site in locul lor;

In cazul in care userii nu respecta una sau mai multe reguli din cele enumerate mai sus, MixtMag isi rezerva dreptul de a sterge sau edita orice informatie publicata de useri pe site si de a bloca sau sterge temporar sau definitiv orice cont al unui utilizator fara notificari prealabile.

MixtMag nu va fi responsabila si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin publicarea de informatii, comentarii sau comunicari si alte date de catre useri pe site.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pe site, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane sau entiati.

MixtMag nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.


M2VmNjBlM